Heb je zulke mooie flessen wijn in huis, komen ze niet tot recht in je interieur

Je bent een echte wijnliefhebber. De beste wijn in de mooiste flessen komen in jouw voorraad voorbij. Maar je kunt ze niet mooi presenteren. Natuurlijk, je kunt ze op de tafel, de kast of het aanrecht zetten. Of in een standaard wijnrek. Maar ze komen niet écht tot recht in je interieur.

Stalen wijnrekken: een verdiende plek voor je flessen wijn

Onze stalen wijndisplays geven je wijn de aandacht die ze verdienen. Netjes en strak gepresenteerd in huis of in je horecagelegenheid. Naast de bank, op het keukenblad of bij de haard. En ze zijn ook nog eens gemakkelijk te bevestigen aan de muur. Je kunt ze zelfs met elkaar combineren, want alle displays hebben dezelfde hoogte.

Dutch design: handgemaakt in Nederland/Hoeksche Waard

Bij Ferro Duro kies je voor echte ambacht en Dutch design. Vanuit de Hoeksche Waard ontwerpen we onze wijnrekken met oog voor detail. Daarna vervaardigen we ze in onze eigen fabriek. Als finishing touch krijgen veel wijndisplays ook een poedercoating. Je wijnrek draagt dan niet alleen je flessen, maar kan ook nog eens tegen een stootje.

Design en meer

Al onze producten zijn zelf gedesigned en kunnen passend op maat gemaakt worden.

Luxueus en strak

Geschikt om uw hotel, horecagelegeheid of huis een luxueuze uitstraling te geven.

Personalisatie mogelijk

Alle producten kunnen op maat gemaakt worden, naar uw specifieke wens.

Vakmanschap en ambacht

Vakmanschap staat bij ons gelijk aan kwaliteit, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Op de hoogte blijven?

We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We hebben alleen je naam en e-mailadres nodig, dat is alles.

    Voornaam en achternaam

    Waar sturen we het naartoe?