Betaalmethodes

iDEAL
iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Je maakt geld over vanaf je eigen rekening, via het online bankproduct van je eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling, je bank garandeert verder de veiligheid van de transactie.
iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Hoe werkt iDEAL?

Onze klanten betalen vanuit de online bankomgeving van hun eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door je bank. In onze checkout kies je voor iDEAL en je bank. Hierna word je doorgestuurd naar de online bankomgeving en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, je hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en word je teruggestuurd naar onze webshop. Gohres Metaalconstructie ontvangt meteen de betaalstatus en kan bij een geslaagde betaling meteen overgaan tot het verzenden van je order!

PayPal
PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. Het is beschikbaar als betaalmethode in 202 landen en wordt ook in België en Nederland steeds meer gebruikt. Jaarlijks worden in bijvoorbeeld Nederland ruim 4 miljoen online aankopen betaald via PayPal.
PayPal laat klanten hun creditcardgegevens of bankrekening aan hun PayPal-account koppelen, of saldo op hun account zetten. Bij het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden, waardoor het een erg veilige betaalmethode is. Betalingen zijn ook te voldoen via telefoon of tablet, waardoor je overal makkelijk kan betalen.

Hoe werkt PayPal? 

Wanneer je kiest om met PayPal te betalen, sturen wij je door naar de PayPal-betaalpagina waar je kan inloggen in je PayPal-account. Hier vind je de betaalopties die je gekoppeld hebt, je kan kiezen met welke optie je wenst af te rekenen en je bevestigt de betaling. Gohres Metaalconstructie B.V. ontvangt meteen de betaalstatus en kan bij een geslaagde betaling meteen overgaan tot het verzenden van je order!

Creditcards (Visa, Mastercard/Maestro, American Express)
Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug. De wereldwijd bekende creditcard-bedrijven inspireren vertrouwen bij klanten en consumenten, en doorgaans bieden ze uitgebreide kopersbescherming en -verzekering.

Gohres Metaalconstructie B.V. ondersteunt de belangrijkste globale en gelokaliseerde creditcardmerken. Momenteel ondersteunen we Visa, Mastercard/Maestro en American Express. Alleen Visa heeft al 2,5 miljard kaarten in circulatie en wordt gebruikt in meer dan 200 landen. In totaal verwerkt Visa wel 109 miljard transacties per jaar.

Hoe werkt betalen via creditcard? 

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is je kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Onze betaalprovider Mollie zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over veiligheid of compliance. Mollie is volledig PCI-DSS gecertificeerd. Gohres Metaalconstructie B.V. ontvangt meteen de betaalstatus en kan bij een geslaagde betaling meteen overgaan tot het verzenden van je order!

Op de hoogte blijven?

We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We hebben alleen je naam en e-mailadres nodig, dat is alles.

    Voornaam en achternaam

    Waar sturen we het naartoe?