Over ons

Ferro Duro stamt af van Gohres Metaalconstructie B.V. te Klaaswaal. Deze organisatie bestaat al sinds 1876, wat ooit is begonnen als smederij is omgesmolten tot een volwaardig metaalconstructiebedrijf dat zich o.a. richt op de off-shore industrie en industriële installatiebedrijven.

Wij ontwerpen, tekenen en maken onze producten zelf, tijdens dit proces streven wij ernaar om tot in perfectie de beste kwaliteit te leveren voor onze klant. Wilt u iets persoonlijks laten maken of iets laten personaliseren? Dat kan!

Sterk staal, dat zijn wij.

Founder Ferro Duro

Ik ben Donna Plomp, naast dat ik in het bedrijf werk van mijn familie heb ik Ferro Duro opgericht. Ik heb de opleiding International Business and Management gevolgd aan Tio University of Applied sciences te Rotterdam. Na het werken bij diverse bedrijven zowel in het binnen- als buitenland tijdens mijn studie, heb ik vervolgens bij een groot internationaal bedrijf gewerkt.

Naast de professionals die mij dagelijks ondersteunen, kijk ik met al onze projecten van A tot Z mee. Echte ambacht vergt vakmanschap!

Interieur inspiratie voor een stijlvolle inrichting

Kwaliteit staat bij Ferro Duro centraal, alles moet kloppen. Bent u op zoek naar iets persoonlijks voor uw hotel of horecagelegeheid? Dan bent u bij Ferro Duro aan het juiste adres voor een luxe en moderne uitstraling. Wij maken alles passend voor u!

Een luxe en stijlvolle uitstraling, ook thuis!

Als wijnliefhebber heeft u vast een voorraad aan flessen in huis. De verschillende wijnrekken, wijndisplays en wijnpalen zijn geschikt om uw mooiste wijnen in de eigen keuken of woonkamer te plaatsen. Bekijk het aanbod of dat u gewenste afmeting erbij staat, zo niet neem dan contact met ons op!

Design en
meer

Al onze producten zijn zelf gedesigned en kunnen passend op maat gemaakt worden.rn

Luxueus en
strak

Geschikt om uw hotel, horecagelegeheid of huis een luxueuze uitstraling te geven.

Personalisatie mogelijk

Alle producten kunnen op maat gemaakt worden, naar uw specifieke wens.

Vakmanschap en ambacht

Vakmanschap staat bij ons gelijk aan kwaliteit, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Op de hoogte blijven?

We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We hebben alleen je naam en e-mailadres nodig, dat is alles.

    Voornaam en achternaam
    Waar sturen we het naartoe?

    Menu