Amerikaanse BBQ

Wij ontwerpen, maken onze Amerikaanse smokers zelf, wij streven ernaar om tot in perfectie de beste kwaliteit te leveren voor onze klant. Deze Amerikaanse smokers zijn in Nederland, bij ons in de fabriek, met de handgemaakt. Zie jij deze Amerikaanse smoker al bij jou staan? Er is ook een mogelijkheid om deze Amerikaanse smoker te lease met koopoptie.

Sterk staal, dat zijn wij.

Amerikaanse smoker – grandi

Deze Amerikaanse BBQ smoker is in Nederland met de handgemaakt en is bestemd voor de echte barbecue fans. De aanhangwagen is RDW gekeurd. Deze stoere barbecue kan maar liefst 400 hamburgers per uur grillen. Zie jij deze Amerikaanse BBQ smoker al bij jou staan? Wist je dat het mogelijk is om deze Amerikanse smoker te leasen met koopoptie?

Neem contact met ons op

Er is ook een mogelijkheid om deze Amerikaanse smoker te lease met koopoptie. Wil je meer informatie over deze Amerikaanse smoker? Twijfel niet en neem contact met ons op via info@ferro-duro.com of klik op de button hieronder.

Design en
meer

Al onze producten zijn zelf gedesigned en kunnen passend op maat gemaakt worden.

Luxueus en
strak

Geschikt om uw hotel, horecagelegeheid of huis een luxueuze uitstraling te geven.

Personalisatie mogelijk

Alle producten kunnen op maat gemaakt worden, naar uw specifieke wens.

Vakmanschap en ambacht

Vakmanschap staat bij ons gelijk aan kwaliteit, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Op de hoogte blijven?

We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We hebben alleen je naam en e-mailadres nodig, dat is alles.

    Voornaam en achternaam

    Waar sturen we het naartoe?